Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Competitieverslag 11 mei: Tennisclub Rapiditas 2 thuis (team R.T.C. NIP 1)
 
Vandaag moesten we thuis tegen het team Rapiditas 2 uit Nijmegen. We begonnen met de twee dames enkelpartijen, die Laura en Emmy met goed spel snel wisten te winnen.
Sebastiaan Heinrichs speelde vandaag mee en wist zijn enkelpartij ook in twee sets te winnen, 3-0.

Tegelijk met Sebastiaan, begon ik mijn partij tegen Jeroen Zouteriks (2,8). De eerste set en begin tweede set gingen moeizaam. Zo verloor ik de eerste set met 6-3 en wist me uiteindelijk in de tweede set in de partij te knokken. In de tiebreak bij 6-6, wist ik, nadat ik bij 4-5 achter in de tweede set ook al een matpoint tegen had gehad, 2 matchpoints te overwinnen, en won deze uiteindelijk met 13-11.
Na een 2-0 achterstand in de derde set wist ik het spel definitief in mijn voordeel om te buigen en won dan ook uiteindelijk met 6-3 in de derde set. Klik hier om het laatste punt van de wedstrijd te zien.
Mooie overwinning! Tussenstand voor de lunch: 4-0.

De tegenpartij gaf vervolgens twee wedstrijden, de herendubbel en de tweede gemengd dubbel op i.v.m. een blessure, zodat we nog alleen de damesdubbel en de eerste mix moesten spelen. De dames maakten het even iets spannender dan nodig, maar wisten uiteindelijk de wedstrijd nog goed binnen te halen. 7-0.

Zo begonnen Laura en ik met een goed gevoel aan de mix, die we door goed en degelijk spel met duidelijke cijfers binnenhaalden; 6-1, 6-0.

Winst met 8-0 dus! Weer een goed resultaat.
Mats.



Potje Mens erger je niet tijdens de regenpauze....
New layer...
Terug
Gravel