Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Nat. Ranglijsttoern.*** Rabobank NRT Winschoten wk 31
 
Dinsdag 29 juli ben ik samen met 5 anderen naar Winschoten, Groningen vertrokken om daar een toernooi te spelen. We zaten daar in een vakantiepark, zodat we niet op en neer hoefden te reizen en zo meerdere categoriën konden spelen.
Op woensdag speelde ik in de eerste ronde van het ***A-toernooi tegen de als 4de geplaatste Sebastian Bonaparte. Ookal speelde ik een goede tweede set, toch moest ik een verlies incasseren, 2/6 4/6. Ook speelde ik samen met Sander Geeris de dubbel in de A, deze verloren we helaas nipt in drie sets, 5/7 6/3 4/6.

Verder speelde ik nog in de HE3 mee waar ik als geplaatste speler een bye had in de eerste ronde. In de tweede ronde speelde ik tegen Henny Meijer, deze wedstrijd wist ik te winnen met 6/4 6/3. Vervolgens speelde ik in de halve finale tegen Rutger Cramer, deze wedstrijd speelde ik niet goed genoeg en verloor ik dan ook, 5/7 3/6.

Op 3 augustus kwam ik terug van Winschoten en op 4 augustus moest ik alweer aantreden bij het volgende toernooi in Brunssum.
Mats.

Terug
Gravel