Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
10.000 uren regel - artikel in "Fit for Action"
 
Op de website Fitforaction, die bedoeld is voor de "Dienstvak LO/Sport" van Defensie, worden behalve interviews ook wetenswaardigheden en publicaties over sport in het algemeen geplaatst.

Een reeks artikelen gaat over de "10.000 uren regel". Mijn vader, die na zijn HBO-opleiding (sportacademie) 5 jaar in het leger in de sport heeft gewerkt werd verzocht of hij ook een bijdrage aan deze artikelen wilde leveren, met mij als hoofdpersoon.

Mijn vader heeft de basis van het artikel begin 2014 geschreven, waarna het bewerkt en geactualiseerd door Wil Maaswinkel, pas in december is gepubliceerd op Fit for Action. Inmiddels zijn er in mijn trainings programma veranderingen opgetreden. Ik train namelijk nog altijd bij Tennisschool Regio Zuid, maar inmiddels vooral, 3 tot 4 dagen per week, bij Tennis Academy Henk van Hulst! Desondanks een leuk artikel, met een stuk historie van mijn ontwikkeling tot nu toe.

Het geplaatste artikel kunt u lezen als u klikt op onderstaande foto.
Mats.

Fit for actionTerug
Gravel