Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Competitieverslag 10 april: G.L.T.C. Het Spieghel 1 uit (team R.T.C. NIP 1)
 
Sinds 1 april is het buitenseizoen en dus het gravelseizoen weer begonnen en 9 dagen later was er ook alweer de eerste competitiedag. Dit jaar een hele andere poule met allerlei onbekende teams verspreid over het hele land van Amsterdam tot Hengelo. Toch bestaan de meeste teams uit spelers bekend van het nationale circuit en zo hebben we toch een beeld van onze tegenstanders.

Op de eerste competitiedag vertrokken we om 7:30 naar Hilversum op het daar op te nemen tegen G.L.T.C. Het Spieghel 1. Nadat we ingespeeld en samen met de tegenstanders wat gedronken hadden konden de wedstrijden beginnen. Ik speelde zelf mijn single tegen Rick Tania en alhoewel ik bijna 2 uur op de baan heb gestaan wist ik toch met goed spel en ruime cijfers te winnen, 6/2 6/1. Ook speelde ik nog samen met Bart Stevens de dubbel tegen Erik Goris en Rick Tania. Wederom een goede wedstrijd die dik gewonnen werd, 6/2 6/2. Het was niet alleen een goede start van de competitie voor mijzelf, maar ook voor het rest van de team. Alle wedstrijden werden namelijk gewonnen door RTC NIP.
G.L.T.C. Het Spieghel 1 - RTC NIP 1: 0 - 8
Mats.


Terug
Gravel