Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Competitieverslag 14 april 2013: 't Root thuis (ingevallen in 1e team)
 

Vandaag moest ik invallen in het eerste team van NIP. Dit betekende dat ik 3 wedstrijden moest spelen in de 2de klasse.

De heren enkel speelde ik tegen Ruben van Someren (2,2), ik speelde een erg goede wedstrijd van meer dan 3 uur die ik helaas net verloor, 6-3 1-6 5-7. Na de lunch begonnen we aan de dubbels met een 2-2 tussenstand. Ik speelde samen met sparringpartner Marc Merry tegen Ruben en Robert van Someren. Ondanks een zeer goede 2de set verloren we deze wedstrijd ook in 3 sets, 4-6 6-1 1-6.

De damesdubbel werd wel gewonnen dus begonnen we de mix met een 3-3 tussenstand. De mix speelde ik samen met Laura Heinrichs. We speelden tegen Milou Flohil en Ruben van Someren. Dit ging erg goed, we wonnen deze wedstrijd dan ook met 6-4 7-5. De andere mix werd ook gewonnen, dus eindigde de dag met een 5-3 overwinning op ’t Root.

Ondanks de 2 verloren wedstrijden erg goed gespeeld en tevreden met mijn spel vandaag.
Mats.

Competitie 1e team
Terug
Gravel