Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Competitieverslag 17 april: T.V. Beekhuizen 1 thuis (team R.T.C. NIP 1)
 
Op 17 april speelden we onze eerste thuiswedstrijd tegen T.V. Beekhuizen 1. Bart was niet aanwezig bij deze dag in verband met een internationaal toernooi. Dit zorgde ervoor dat ik 3 wedstrijden moest spelen.

Allereerst mijn single tegen Alwin van Engelenburg die ik makkelijk wist te winnen met 6/1 6/2. Daarna samen met Marc Merry de dubbel tegen Alwin en Michel Meijer. Na een moeizame start en een 0/3 achterstand wisten we ons te herpakken en de set naar ons toe te trekken in een tiebreak. Nadat we de eerste set gewonnen hadden ging de tweede set een stuk makkelijker. 7/6 6/2.

Als laatste wedstrijd speelde ik nog samen met Laura Heinrichs de eerste mix tegen Lody Teeuwsen en Margot Verbeet en ook deze wedstrijd werd gewonnen, met 6/4 6/2. Wederom een goede dag voor mijzelf en ook voor de rest van het team. Alleen de single van Marc ging namelijk verloren.
RTC NIP 1 - TV Beekhuizen 1: 7 - 1
Mats.

   


Terug
Gravel