Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Competitieverslag 2 juni 2013: Volley 3 thuis (ingevallen in 1e team)
 
Ik moest mijn single tegen Jochem Mol (actuele rating 1,8) spelen. In een wisselende partij van goed niveau ging het gelijk op en verdeelden we de eerste twee sets, waarna ik in het tweede deel van de derde set het verschil kon maken en de partij wist binnen te halen. Setstanden: 3-6, 7-5 en 6-4.

De dubbel met Marc Merry, tegen Jochem en Sander Geeris, ging gelijk op maar werd toch in twee sets door ons gewonnen, 6-4 en 7-5.

Helaas lukte het net niet om alle drie de partijen veilig te stellen. Zo verloor ik helaas, samen met Ellen Schoenmakers, in een derde set, in de supertiebreak, de mix.
De dag, en daarmee de competitie, werd afgesloten met een 6-2 winst tegen het team van Volley. Het eerste team eindigt in de competitie overall op een mooie 2e plaats en moest enkel het team van Venlo voor laten gaan.

Mijn eigen team wist de laatste dag, tegen het 2e team van Venray ook succesvol, met 7-1, af te sluiten. Ons eigen team eindigde op een 3e plaats in het eindklassement.

Mats.

Competitie 1e team
Terug
Gravel