Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Nat. Ranglijsttoern.** Neckslag Open Wijdewormer wk 36
 
Op woensdag 4 september begon het laatste nationaal ranglijsttoernooi van het buitenseizoen in Wijdewormer (Noord-Holland).

Ik speelde, in de heren enkel 1, gelijk de eerste ronde tegen de 5de geplaatste Gijs Brouwer. Ik pakte mijn kansen niet en daardoor verloor ik 6/2 6/2, ondanks dat ik met vlagen tevreden was over mijn spel.

Ook speelde ik nog mee in de herendubbel 1 van het nationaal ranglijsttoernoooi, hierin speelde ik samen met Adriaan de Jager. De eerste ronde speelden we een erg overtuigende wedstrijd die we wonnen met 6/0 6/2. Daarna zaten we gelijk in de halve finale, waar we een walkover kregen i.v.m. blessure van een van de tegenstanders. Door deze opgave stonden we in finale, waarin we moesten aantreden tegen Milko Mulder en Jeroen Gortworst. We begonnen de eerste set erg sterk en pakten deze vrij snel met 6/1. In het begin van de tweede set zakten we iets weg, maar bij een stand van 3/3 deden we er een tandje bij en uiteindelijk wonnen we de wedstrijd erg overtuigend, 6/1 6/3!

Dit betekent mijn eerste toernooiwinst in een **A-toernooi. Het seizoen dus goed kunnen afsluiten!
Mats. 

Terug
Gravel