Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Van Der Valk Aope Zittesje 2013 - Nat. Ranglijsttoern.**
 
Op maandag 22 juli speelde ik de kwalificatie voor het A-toernooi ** in Sittard, terwijl het 36 graden was. Ik speelde in de eerste ronde tegen Roelof van der Westen (speelsterkte 3,6) en won deze ronde met 6-1 6-2. Diezelfde dag speelde ik ook nog de laatste ronde in de kwalificatie tegen Marcel Schouten (3,3). Opnieuw speelde ik een goede wedstrijd en won ook deze wedstrijd, met 6-0 6-2.

Nadat ik deze wedstrijd gewonnen had moest ik woensdag in het hoofdtoernooi aantreden. Hier had ik gelijk een lastige loting, want ik speelde tegen de geplaatste Kevin Benning (1,8). Ik speelde een erg goede wedstrijd, maar wist  net niet de belangrijkste punten te pakken. Toch zeer tevreden over mijn wedstrijd die ik uiteindelijk met 5-7 6-7 verloor.

Ook speelde ik nog samen met Sebastian Heinrichs de HD in de 1. We wisten de eerste ronde knap te winnen van Charly Groenendijk (2,5) en Timothy Blok (3,4), maar in de 2de ronde moesten we onze meerdere erkennen in het 1ste geplaatste koppel, Stefan de Jong (1,2) en Zen Zijlstra (1,4).

Mats.
   
 Aope Zittesje 2013 Aope Zittesje 2013 
Terug
Gravel