Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
ITF-LTA Maaseik Junior Open wk 34
 

Ik mocht in Maaseik meedoen met de kwalificatie voor het ITF toernooi (grade 4) en ik speelde in de "kwalli" tegen de Duitser Benjamin Blank. Deze wedstrijd speelde ik in het weekend van Horn dus ik had er al veel wedstrijden opzitten. Opnieuw was het zo’n 38 graden en in de derde set, na ongeveer 6 uur tennis op deze dag, sloeg de vermoeidheid toe. Ik heb een goede wedstrijd gespeeld, maar jammer dat ik de winst niet kon binnenhalen. Ik verloor deze wedstrijd met 7-6 4-6 2-6. Ik voelde dat ik kans had en dat ik op de ITF toernooien thuis hoor en best een keer een ronde kan winnen.

Het doel voor de resterende ITF toernooien is deelname aan de qualificatie toernooien en gaan voor winst in een 1e ronde.
Mats.

Terug
Gravel