Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

club van 100

Club van 100
Om mij te helpen mijn doelen te realiseren en m'n ambitie na te streven is er een "Stichting Tennis Promotie Mats Hermans" opgericht. De kosten, voor individuele sporters in de tennissport, zijn enorm. Te denken aan kosten voor trainingen, baanhuur, bewegingsscholing, individuele begeleiding, vervoer, deelname en verblijf toernooien, materiaal, kleding etc.
De stichting staat ervoor garant dat alle inkomsten uitgegeven worden aan mijn tennis ontwikkeling en ambities.
 
Lid worden van de club van 100
Wilt u mij helpen om het mogelijk te maken mijn ambitie na te kunnen streven dan zou u lid kunnen worden van de "club van 100". Als lid steunt u mij met een (jaarlijkse) bijdrage van € 100. Wilt u zich aanmelden dan kan dat via het formulier "ik word lid van de club van 100". Graag alle gegevens invullen, dan ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding en verdere details m.b.t. betaling van uw lidmaatschap.
Ik zou het ook leuk vinden als u een foto van u zelf upload, dan plaats ik deze bij het overzicht van de "leden van de club van 100". Wilt u hier liever niet vermeld staan dan kunt u dat aangeven via het aanmeldingsformulier. U kunt ook bij "ik steun Mats omdat", in maximaal 50 woorden, aangeven waarom u mij graag helpt. Dit zal ik dan naast uw naam/foto zetten.
Op de homepage van de website staat een nieuwsblokje, waarin ik regelmatig zal vertellen waar ik mee bezig ben en hoe het met mijn prestaties gaat. U kunt mij ook volgen via Twitter, u krijgt dan het meest actuele nieuws over aankomende en gespeelde wedstrijden en over dagelijkse activiteiten die het vermelden waard zijn.

Wilt u mij nog iets vragen dan kunt u mij een mailtje sturen. Mijn e-mailadres is info@matshermans.nl
Heeft u een bedrijf en wilt u mij steunen in mijn ambitie om toptennisser te worden dan kunt u ook sponsor worden. Klik hier voor meer informatie over sponsoring. Uiteraard is het ook mogelijk een donatie te doen.

 

Ik word lid van de club van 100

Mats, ik wil graag lid worden van de club van 100 om je te helpen je ambities waar te kunnen maken. Je mag de rekening voor het "lidmaatschap" aan mij mailen.


Je mag mij vermelden bij de leden van de club van 100

U kunt hier in maximaal 50 woorden aangeven, waarom u het leuk vindt Mats te steunen.
U kunt hier een foto van uzelf uploaden, bij voorkeur een "portretfoto"

 
Gravel