Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Matsmobiel
Ik ben Mats Hermans en ik heb een droom, ik wil namelijk proberen proftennisser te worden. Ik ben inmiddels 27 jaar, train 6 dagen in de week en neem deel aan nationale en internationale toernooien.

Om mij te helpen mijn doelen te realiseren en m’n ambitie na te streven is er een “Stichting Tennis Promotie Mats Hermans” opgericht. De kosten, voor individuele sporters in de tennissport, zijn enorm. Te denken aan kosten voor trainingen, baanhuur, bewegingsscholing, individuele begeleiding, vervoer, deelname en verblijf toernooien, materiaal, kleding etc. Vervoer was daarbij vaak een beperkende factor, maar door steun van sponsoren heb ik nu de beschikking over een eigen auto, waardoor ik optimaal gebruik kan maken van mijn tijd.

Ik ben dan ook erg blij met deze steun. Ook ben ik blij dat de sponsoren veel zichtbaarheid genieten, zo ben ik bijna 7 dagen per week onderweg voor trainingen en toernooien en rijd ik ongeveer 30.000 km. per jaar.

Iets voor u? Er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Met tennisgroet,
Mats Hermans, Tenniser met ambitie
 
Heeft u mogelijk interesse in een positie op de auto? Stuur mij dan a.u.b. een mailtje,
ik stuur u dan uitgebreidere informatie, inclusief bijbehorende tarieven.
  Sponsoren


Wiltu meer weten over de mogelijkheden en de geldende tarieven,
laat het me dan even weten.

Als u mij een mail stuurt dan stuur ik u de informatie toe of neem
even contact op. info@matshermans.nl 

Autobedrijf Gielen


Broens Installatiebedrijf
 

BurgGolf Herkenbosch

Restaurant Da Vinci

Glashelden
Go4Slam
Holbox

Jellosign

Kliniek3

Limburg Golfland


Meteor Golf


Nedinter


NERO Office Hotel & City Cafe

RheinGolf Card

Peeters Tweewielers

Squash Centrum Maastricht

 

 

tennisballen.jpg