Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
MatsDeal
 
MatsDeal   Ook de "MatsDeal" is bedacht om mij te helpen mijn doelen te realiseren en m'n ambitie na te streven om toptennisser te worden. De website www.matsdeal.nl (en www.matsdeal.com) is los van deze website op internet gezet en is meer gericht op de incidentele bezoeker die uit is op een korting op een produkt dat hij kan gebruiken. Dit hoeven niet persé de mensen te zijn die het leuk vinden mij ook als tennisser te volgen.


Het principe van de MatsDeal
-

  Bedrijven of particulieren bieden een product of een dienst aan via www.matsdeal.nl tegen 75 % van de reguliere verkoopwaarde.
(Product aanbieden?)
MatsDeal
-   De koper neemt het product af tegen, minimaal het vermelde bedrag. Mocht de koper een hoger bedrag dan het gevraagde willen betalen dan mag dat natuurlijk ook.
-   Het volledige bedrag (evt. na verrekening van de B.T.W., indien van toepassing) komt ten goede van de Stichting ter ondersteuning van mijn ambitie.

Klik op de foto hieronder (impressie van de website) om naar alle MatsDeals te gaan.
MatsDeal
tennisballen.jpg