Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Leden van de club van 100

Leden van de club van 100
Onderstaande leden van de club van 100 steunen Mats met € 100 (per jaar) om z'n ambitie om toptennisser te worden na te kunnen streven.

Frans & Margret Maassen   Frans & Margret Maassen
Wij steunen Mats, omdat;
hij zo'n leuke moeder heeft en natuurlijk ook om een nog betere speler te kunnen worden.
Wij steunen Mats natuurlijk ook, zodat hij zijn vader structureel met grote cijfers van de baan veegt.
Good luck! Frans (& Margret)

Ben Moolhuijsen  

Ben Moolhuijsen
Ik steun Mats, omdat; ik het enthousiasme van Mats om de top te bereiken bewonder en weet dat je daarbij iedere (financiële) steun in de rug kunt gebruiken.


Ruud Hermans  

Ruud Hermans
Ik steun Mats, omdat; het mijn neefje is, hij uit een goed nest komt en ik er dus ongebreideld vertrouwen in heb op die manier op niet al te lange termijn een keer op de hoofdtribune te zullen zitten bij de finale van een van de Grand Slams samen met zijn nichtje Veronique en neefje Jean-Luc om te kijken hoe hij zijn tegenstander finaal in de pan hakt.

Ruud & Truus Theelen   Ruud & Truus Theelen
Wij steunen Mats, omdat;
wij zien, dat Mats naast zijn talent, de passie heeft en de discipline kan opbrengen, die nodig is om een hele goeie tennisser te worden.


Theu & Nelly Vrenken   Theu & Nelly Vrenken
Wij steunen Mats, omdat;
wij hopen dat de grote inzet van jezelf en jouw ouders eens met groot succes beloond zal worden.Cees & Irma Thierry-Scholten   Cees & Irma Thierry-Scholten
Wij steunen Mats;
op weg naar zijn grote ideaal. Zijn motivatie, discipline en niet te vergeten de steun van zijn ouders vormen een solide basis voor een mooie tennis carrière.
Mats zet hem op!

Jan Hodzelmans   Jan Hodzelmans
Ik steun Mats, omdat;
ik hou van mensen die doelen in hun leven hebben. En vervolgens met de daarbij geldende voorwaarden vooral in het persoonlijke vlak (discipline,volharding,drive etc.) aan de slag gaan zodat we ook op tennisgebied straks een voorbeeld voor de jeugd in Limburg hebben.

Marcel Janssen & Lonneke Lamberts   Marcel Janssen & Lonneke Lamberts
Wij steunen Mats, omdat;
we Mats een keer aan het werk willen zien op Wimbledon.Piet & Mieke aan den Boom   Piet en Mieke aan den Boom
Wij steunen Mats, omdat;
we jong en enthousiast talent willen stimuleren en specifiek omdat we Mats een extra steun in de rug willen geven op zijn weg naar ...


Hans & Angela van den Schoor   Hans en Angela van den Schoor
Wij steunen Mats, omdat;
wij het belangrijk vinden dat iemand die zo gedreven met zijn sport omgaat als Mats, de kans moet krijgen om zijn idealen te verwezenlijken!

Rob van Pol   Rob van Pol
Ik steun Mats, omdat;
Topsport betekent er heel veel voor te doen en er vooral veel voor te laten.
Die herkenning om steeds weer beter te willen zijn is voor mij de reden om Mats te steunen!


Pierre & José Houben   Pierre (en José) Houben
Wij steunen Mats, omdat;
we jongeren met ambitie graag zien groeien in dat waar ze goed in zijn.

Mats succes!!

Sjra & Mien Hulsbosch   Sjra en Mien Hulsbosch
Wij steunen Mats, omdat wij het leuk vinden om Mats te steunen en omdat zo'n enthousiast jong talent van ons de kans mag krijgen om zijn droom na te streven. Daarnaast vinden we het een hart onder de riem voor Miranda en Maurice die hier enorm veel tijd aan besteden.


     
 
Gravel