Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
$10,000 Belgium F3 Futures Havré wk 26
 
Op 19 juli ben ik naar Havré (België) gereden om me daar aan te melden voor een Future, $10.000. In de eerste ronde van de kwalificatie speelde ik in de laatste ronde van de dag op een van de meest afgelegen banen. De rest van de dag was het redelijk rustig geweest qua toeschouwers, maar op onze baan stroomde het behoorlijk vol. Wat bleek, ik speelde tegen de lokale held, Johan Stievenart. Goede wedstrijd, die ik met duidelijke cijfers, 6/3 6/2, wist te winnen.

In de laatste ronde van de kwalificatie speelde ik tegen een Duitser, Philipp Scholz (ATP1462). De vorige keer dat ik tegen hem speelde verloor ik nog kansloos, maar deze keer wist ik me te revancheren met goed spel. Ofschoon ik slecht startte in de eerste set wist ik me toch te herpakken en me zo voor het eerst te kwalificeren voor het hoofdtoernooi van een Future, 0/6 7/6 6/3.

In de eerste ronde van het hoofdschema moest ik aantreden tegen nummer 750 van de wereld, Sander Gillé (BEL). Helaas kon ik mijn kansen niet benutten en verloor ik 6/3 6/3. Toch tevreden met het bereiken van het hoofdtoernooi, dat smaakt zeker naar meer!
Mats.


Terug
Gravel