Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
$15,000 Netherlands F3 Futures Middelburg wk 27
 
Na het Future toernooi van Havré (B) afgelopen week, waar ik me voor de eerste keer wist te plaatsen voor het hoofdschema, bereikte ik ook deze week het hoofdtoernooi.

Ditmaal in Middelburg, waar een $15.000-toernooi georganiseerd werd. Hier wist ik me weer door de kwalificatie te knokken met goede overwinningen op Patrick Speelman (NED) en Mitchell Harper (AUS), met respectievelijk 6/1 6/2 en 1/6 6/4 7/5. Helaas had ik niet zo'n goeie loting in het hoofdtoernooi, aangezien ik gelijk tegen de eerste geplaatste Niels Desein (BEL) moest spelen die net terug kwam van Wimbledon en 160ste van de wereld staat. Toch kon ik er nog een goede wedstrijd van maken waar ik zelfs een paar kansen in had, maar helaas verloor ik deze wedstrijd. Eindstand 6/4 6/2.
Mats.


Terug
Gravel