Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Competitieverslag 28 april: Pettelaer 1 uit (inhaalwedstrijd 1e competitiedag)
 

We moesten vandaag de uitwedstrijd tegen het eerste team van De Pettelaer inhalen aangezien deze de eerste keer afgelast was. We wisten van tevoren dat dit een van de sterkere teams zou zijn.

Ik speelde opnieuw de eerste single, deze keer tegen Roald Hulshof (speelsterkte 3,2). Dit was een erg lastige wedstrijd, waarin ik iets te veel fouten maakte. Deze wedstrijd verloor ik dan ook naar mijn idee onnodig met 6-4 6-4.

Daarna speelde ik nog samen met Bruni Debruijn de eerste mix tegen Martijn Krans (2,0) en Nikki Schäfer (2,5). In deze wedstrijd speelden we erg goed maar in de super tiebreak viel de partij net hun kant op, we verloren met 6-4 5-7 8-10. Ook de 2de mix werd in een super tiebreak verloren.

Al met al, zeker met een ongelukkig verloren enkelpartij van Clara Heinrichs in de derde set, was het deze dag helaas net te vaak net niet. We moesten dan ook een 6-2 nederlaag incasseren.

Mats.

Terug
Gravel