Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Aope Orient 2012
 
Ik heb in week 31 in de HE3 en de HE4 meegedaan in Sittard. Ik moest woensdag mijn eerste wedstrijd spelen in de HE4, waarin ik tegen Domenic de Wolff was geloot. Deze wedstrijd won ik vrij gemakkelijk met 6-2 6-2. De 2de ronde in de HE4 speelde ik tegen Kenny Krewinkel die in de 2de set opgaf wegens een armblessure, eindstand 6-3 2-0 opgave. In de halve finale in de HE4 moest ik aantreden tegen een oude bekende, Stijn Mertens, waarvan ik in de competitie nog verloor met 6-3 6-3. Ik was dus uit op revanche en die kreeg ik ook, want ik won van de 2de geplaatste Stijn met 6-3 6-2.

Donderdag speelde ik mijn eerste wedstrijd in de HE3 tegen Tim Jennes, ondanks dat ik me niet super fit voelde won ik deze met 6-3 6-1. In de halve finale in de HE3 speelde ik tegen de eerste geplaatste Illie Zenden en ik wist dat dit heel zwaar zou worden. Ik speelde de eerste set erg goed en won deze dan ook verrassend met 7-6, helaas kon ik dit niveau niet volhouden en zo bleef ik vrij kansloos in de 2de en 3de set (7-6 0-6 1-6).

Op zondag in de finale van de HE4 verloor ik helaas van de eerste geplaatste Thom Femer met 6-4 6-3. Al met al een goed toernooi!
Mats.

Terug
Gravel