Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Competitieverslag 13 april: Tennisclub Venlo 2 thuis (team R.T.C. NIP 1)
 
Op zondag 13 april speelden we tegen het tweede team van TC Venlo.

De dames begonnen als eerste en wonnen alebei vrij eenvoudig hun single. Daarna moesten de heren beginnen en ik trad aan tegen Lennart van Campen (2,4). Het was een rare wedstrijd die uitliep op een derde set. Op dat moment kon ik mezelf weer goed wakker schudden en won ik met 6/1, 6/2 3/6 6/1.
2e competitiedag R.T.C. NIP thuis (Tennisclub Venlo 2)
Ook Marc won zijn single, dus stonden we al snel met 4/0 voor. Daarna zouden de dubbels gespeeld moeten worden, maar de herendubbel ging niet door i.v.m. met een opgave vanuit hun kant. De damesdubbel werd gemakkelijk gewonnen, dus gingen we met een 6/0 voorsprong de mixen in. Hier konden we de voorsprong uitbreidden naar 8/0. Ik won samen met Laura Heinrichs de mix met 6/2 6/1 en ook Emmy en Marc wonnen de mix.

Twee weken achter elkaar 8/0 gewonnen en dus zeer tevreden!
Mats. 
2e competitiedag R.T.C. NIP thuis (Tennisclub Venlo 1)
2e competitiedag R.T.C. NIP thuis (Tennisclub Venlo 1)
Terug
Gravel