Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Koop lingerie van Go for Gold en steun mij - ACTIE TOPSPORT LIMBURG
 
GfG lingerie / steun Mats

STEUN MIJ DOOR BESTELLEN VAN LUXE LINGERIE

Topsport Limburg heeft het lingeriemerk GfG for winners laten ontwikkelen. GfG staat voor Go for Gold. Chique, kwalitatief hoogwaardige lingerie in de kleuren zwart en goud, met gouden medailles. Er is een lingerielijn voor
vrouwen (bh, string en hipster) en mannen (boxershort en slip). Ze hebben gekozen voor lingerie, omdat iedereen lingerie nodig heeft. Het is een gebruiksvoorwerp. Bovendien zijn ze met lingerie geen concurrent van bedrijven die al in de sportwereld actief zijn, zoals aanbieders van kleding, sportdrank, sportmaterialen, sportvoeding, enz. GfG lingerie is dan ook géén sportondergoed, maar chique lingerie! Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en een uitstekende pasvorm.

HOE WERKT HET?
De lingerie kan worden besteld via Facebook (GfG lingerie) en rechtstreeks via de webshop www.lovetoundress.nl (deze gaat maandagavond 11 maart in de lucht).

Bij iedere bestelling kunt u, aangeven welke sporter u met de aankoop wilt steunen. Mij dus (hoop ik).
Van ieder verkocht lingerieartikel ontvang ik een substantieel bedrag, namelijk 25% tot 30% van de verkoopprijs! Dit gebruik ik weer voor mijn tennisprogramma van dit jaar, als het goed gaat kan ik misschien wel aan een extra internationaal toernooi deelnemen om zo weer hoger op de ranking te kunnen komen. Het is dus belangrijk dat ik zoveel mogelijk mensen enthousiast maak om lingerie te bestellen die mijn naam als begunstiger invoeren. Verder hoef ik niets te doen. De verzending wordt geregeld, daar heb ik dus geen omkijken naar. Het is dus nu van belang zoveel mogelijk mensen te informeren over deze actie.

Ik hoop dat u artikelen gaat bestellen en mij zo steunt.

Misschien wilt u me ook helpen door dit bericht aan uw vrienden, familie en collega's enz. door te sturen in de hoop dat zij mij ook willen steun en op hun beurt het bericht ook weer door willen sturen etc. Want zo kan ik een aardig bedrag bij elkaar verdienen. Vermeld in het bericht op Facebook of mail natuurlijk waar ze kunnen bestellen: via Facebook (GfG lingerie) en via de webshop: www.lovetoundress.nl
Natuurlijk speelt sympathie een belangrijke rol bij de aankoop, maar het is ook een aankoop die ze waarschijnlijk toch een keer zullen doen. Vraag ze dan deze keer een bh, string, hipster of boxershort van GfG for winners te kopen, mijn naam in te vullen en mij zo te sponsoren.

WANNEER LOOPT DE ACTIE?
Zes weken lang, van maandagavond 11 maart 21.00 uur tot en met zondag 21 april, kunnen de bestellingen worden geplaatst. Daarna sluit de online winkel en gaat de fabrikant aan de slag met de productie van de lingerie die eind mei, begin juni wordt uitgeleverd. Dan wordt ook het bedrag aan mij overgemaakt. Voor die tijd krijg ik wel al te horen hoeveel bestellingen er voor mij zijn geplaatst en hoeveel geld ik krijg overgemaakt om mijn ambitie verder mogelijk te maken.

ACHTERGROND SPONSORPROJECT LIMBURGSE SPORT - GfG lingerie for winners
Topsport Limburg: "Prestatiesport kost geld. Dat hoeven we u niet uit te leggen. Wij krijgen dan ook steeds meer vragen van sporters en teams voor financiële ondersteuning, zeker nu NOC*NSF heeft besloten om veel sportbonden te korten. Daardoor vervallen financiële middelen voor landelijke programma’s, trainingskampen, deelname aan wedstrijden. Door de economische crisis kunnen en willen ook bedrijven minder investeren in sportsponsoring. Het is dus voor sporters steeds moeilijker om aan extra financiële steun te komen. Topsport Limburg heeft daarom achter de schermen gewerkt aan een project om geld in te zamelen voor de sport in Limburg. Daarin speel de sporter zelf een belangrijke rol. Want hij kan met dit project geld voor zich zelf verdienen. Zonder dat het hem heel veel tijd of energie kost."

Terug
Gravel