Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Nat. Ranglijsttoern.** Eibergen wk 47
 

Op zaterdag 16 november ben ik samen met tennisschool Van Hulst naar Eibergen gegaan om daar de kwalificatie van het **A-toernooi te spelen. Al snel werd het duidelijk dat het een lange dag zou worden aangezien er 42 mensen kwamen voor maar 32 vrije plaatsen in het schema. Hierdoor konden sommige spelers weer zonder te spelen naar huis en andere spelers moesten een pre-kwali spelen (winnaars mogen dan meedoen met het echte kwalificatie-toernooi.

Ik mocht gelukkig wel rechtstreeks meedoen en speelde in de eerste ronde tegen Marnix Pluijm (3,2). Deze wedstrijd won ik met 6-4 7-6. Nadat ik deze wedstrijd gewonnen had en nabesproken had met Maarten Meijs (coach) moest ik me klaar maken voor de tweede wedstrijd later die avond. Ik speelde hierin tegen de Nederlands kampioen tot en met 16 jaar Casper Bonapart (2,0) en verloor de eerste set dik met 6-0. In de tweede set probeerde ik in mijn spel te komen en meer te rally'en en dit lukte ook goed. In deze tweede set ging het gelijk op, maar verloor ik uiteindelijk helaas met 7-5. einduitslag: 6-0 7-5.

Wel weer veel van geleerd en nu weer klaarmaken voor volgende toernooi, in Frankrijk 7, 8 december.
Mats.

Terug
Gravel