Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Nat. Ranglijsttoern.** Rapiditas Nijmegen wk 31
 
De eerste ronde moest binnen op het tapijt worden gespeeld door het slechte weer. Ik speelde tegen Rens Bouwmans. Deze wedstrijd kon ik, ondanks de voor hem perfecte ondergrond, toch redelijk eenvoudig naar me toe trekken, 7/5 6/2. In de tweede ronde moest ik aantreden tegen klasgenoot Jeroen Zouteriks. Ik speelde geen goede wedstrijd, maar was toch erg blij met de overwinning, 6/7 7/5 6/4. In de kwartfinale moest ik helaas mijn meerdere bekennen in de goed spelende en latere finalist Robert van Ewijk, 2/6 2/6.

Ook heb ik samen met Phillipe Drouen deel genomen aan het dubbeltoernooi op Rapiditas. Hier behaalden we in de eerste 2 ronden ook goede resultaten met overwinningen om Ilya Kneppenhout - Willem van As met 6/4 6/2 en vervolgens op Dennis Coenen - Ronald Wind 4/6 7/5 6/3. In de halve finale wonnen we van Aloys van Baal en Joost de Wildt met 5/7 6/4 6/2.
In de finale moesten we aantreden tegen de eerste geplaatste Stijn de Gier en Vincent van den Honert. We speelden een goede wedstrijd waarin we zelfs matchpoints hadden in de tweede set. Deze werden helaas goed weggewerkt door onze tegenstanders en uiteindelijk verloren we deze wedstrijd in 3 sets, 7/5 6/7 3/6. Een erg zure nederlaag, maar toch een goede wedstrijd en een goed toernooi gehad!
Mats.


Terug
Gravel