Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Punten voor Ranglijst gepakt in Goes!
 
Op zondag 16 februari ben ik samen met mijn vader richting Goes gereden en hebben we daar in het Van der Valk geslapen, aangezien ik de volgende ochtend mijn eerste ronde moest spelen in het Hoofdtoernooi.

In deze eerste ronde speelde ik tegen Valentijn Gaal. Deze wedstrijd won ik met 6/3 6/3. Met deze overwinning ben ik er voor de eerste keer in geslaagd om een ronde in een A-toernooi** te winnen!

Op woensdag speelde ik de 2de ronde tegen Tonton de Romas en ook deze wedstrijd won ik, 6/4 6/3. Later deze dag speelde ik ook nog met oud dubbelpartner Phillipe Drouen tegen Valentijn Gaal en Daan Maasdam. Deze dubbel wonnen we met 7/5 6/0. Op de vrijdag speelde ik dus zowel in de dubbel als in de single de kwartfinale van het **ranglijsttoernooi. In de single speelde ik tegen de tweede geplaatste Yannick Zenden, deze wedstrijd verloor ik helaas met 6/2 6/2. Ik was niet tevreden met deze wedstrijd zelf, maar ik was wel erg tevreden met de 40 punten die ik behaald had. Dit zorgde ervoor dat ik op de ranglijst van plaats 177 naar plaats 149 ben gestegen.

De dubbel tegen Gijs Brouwer en Douwe Disbergen (2e geplaatst) verloren we helaas ook. Maar ook met het bereiken van deze kwartfinale in de dubbel ben ik gestegen, van plaats 207 naar 182.
Mats.

Nationaal Ranglijsttoernooi Goes
Terug
Gravel