Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

overzicht sponsoren & partners

Sponsoren
BurgGolf Herkenbosch  

BurgGolf Herkenbosch
BurgGolf Herkenbosch is ongetwijfeld een van de allermooiste golfbanen van Nederland. De golfbaan ligt volledig verscholen in het bos. De baan is toegankelijk voor leden, voor gasten, voor geoefende golfers en voor absolute beginners. Plezier en beleving staan voorop.
Informatie over lidmaatschappen, greenfeetarieven en arrangementen, maar ook over clinics voor groepen en golflessen voor beginners en gevorderden vindt u op onze website
www.burggolfherkenbosch.nl

Holbox   Holbox
Holbox biedt met de modernste apparatuur en techniek en de nieuwste inzichten een totaalpakket op het gebied van Point Of Sale Materiaal. Dat betekent: van ontwerp en eerste schets tot en met uitvoering van displays, verpakken, bezorgen (tot op de winkelvloer). We doen dat met in achtneming van onze zorg voor het milieu en optimale leveringsbetrouwbaarheid.
Bent u op zoek naar een originele display voor uw campagne, dan doet u zaken met Holbox. Wij verzorgen het hele traject voor u, van eerste schets tot het afvullen van de display en het transport.
www.holbox.nl
 
Partners
De volgende bedrijven ondersteunen mij in natura of anderszins.

Intersport Megastore Roermond   Intersport Megastore Roermond
Intersport Megastore Roermond, dé sportwinkel in Roermond, biedt een ruime keuze in en een uitgebreid assortiment aan sterke A-merken en exclusieve merken en is bij uitstek de specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen en indoor. Bij Intersport Megastore Roermond staan klantvriendelijkheid, serviceverlening en persoonlijk advies hoog in het vaandel!
www.intersportmegastoreroermond.nl
Sjeng Sports   Sjeng Sports
De kleding van Sjeng Sports wordt gekenmerkt door zijn functionaliteit en comfort, gekoppeld aan een tijdloos design. Kleding die je de ruimte geeft om lekker te kunnen spelen, want pas als je de ruimte hebt om te spelen kun je excelleren.
Naast tenniskleding kun je tegenwoordig ook voor rackets en tassen bij Sjeng Sports terecht.
www.sjengsports.nl
vanpol.nl   vanpol.nl
vanpol.nl is de specialist op het gebied van relatiegeschenken, kerstpakketten, paasgeschenken, aspergepakketten etc. U kunt bij Rob van Pol terecht voor kwaliteit op maat, hij helpt u heel graag een pakket samen te stellen dat past bij iedere gelegenheid en budget.
Rob steunt Mats door 2% van de waarde van ieder geschenk, dat bij hem wordt afgenomen onder vermelding van "Mats", te sponsoren aan de Stichting Tennis Promotie Mats Hermans. Daarnaast steunt hij hem ook als lid van de Club van 100.
www.vanpol.nl
Dackusit   Dackus.it
Wie kiest voor dackus it kiest voor internet ervaring sinds 1994. Wij worden graag uitgedaagd in het ontwikkelen van Internet & software oplossingen om uw wensen optimaal te vertalen in gebruikersvriendelijke internettoepassingen. Zo bouwen wij met veel plezier bijvoorbeeld aan uw (maatwerk) " Rich Internet Applications (RIA) " op basis van dit.cms 2.3. Uw bijdetijdse website dus.
www.dackusit.nl

 
Gravel